Æteriske olier til naturlig smag og duft

RO-CO ApS importerer og forhandler æteriske olier, der kan benyttes som smagsstoffer og duftstoffer, herunder i forhold til for eksempel aromaterapi og parfume. Æteriske olier benyttes også til kosmetik, sæbe, rengøringsmidler og lys. Olierne kan endvidere spises i fortyndet form.

Æteriske olier er en såkaldt flygtig olie, der typisk udvindes ved vanddampdestillation af blade, blomster, grene, kviste eller rødder. Dog bliver citrusolie typisk udvundet ved koldpresning af frugtskallen. Det helt særlige ved æteriske olier er den naturlige duft og smag.

Vi afvejer de æteriske olier efter individuelle ønsker

​Med beliggenhed i Birkerød i Nordsjælland leverer vi til erhverv i København og resten af Danmark, og vores ekspeditionstid er typisk på omkring 3-4 dage, selvom vi har alle olierne på lager. Ideen er, at vi afvejer og afmåler de æteriske olier efter kundernes individuelle ønsker, således det kommer til at passe efter deres behov.

Vores mindstesalg er 1 ltr/kg, men i særlige tilfælde kan vi levere mindre mængder efter behov.

Vi kan levere prøver og beskrivelser

​Vi kan tilbyde æteriske olier som prøvematerialer, hvis du har behov for at teste eller prøve olien, og vi leverer gerne en teknisk orientering som for eksempel sikkerhedsdatablade, produktblade og analyse notaer. Men vi foretrækker at gennemgå de forskellige spørgsmål, krav og ønsker i telefonen.

​​Kontakt gerne RO-CO ApS, hvis du vil bestille æteriske olier til din virksomhed, eller hvis du ønsker prøvemateriale.

Du er velkommen til at ringe på telefon 45 81 57 31, men du kan også skrive via vores kontaktformular, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt.

​Kontakt os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


Her er en række eksempler på vores produkter inden for æteriske olier

Navn: absintholie (malurt, vermouth)

Botanisk navn/latinsk navn: Artemisia absinthium L.

Navn: angelikarodolie

Botanisk navn/latinsk navn: Angelica archangelica L.

Navn: anisolie

Botanisk navn/latinsk navn: Illicium verum

Navn: appelsinolie bitter (pomerans)

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus aurantium var. amara L.

Navn: appelsinolie sød koldpresset

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus aurantium L. var. dulcis

Navn: baldrianolie (valeriane)

Botanisk navn/latinsk navn: Valeriana officinalis L.

Navn: basilikumolie

Botanisk navn/latinsk navn: Ocimum basilicum L.

Navn: bayolie

Botanisk navn/latinsk navn: Pimenta racemosa

Navn: bergamotolie

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus bergamia risso

Navn: bittermandelolie blåsyrefri extra ni

Botanisk navn/latinsk navn: -

Navn: bynkeolie

Botanisk navn/latinsk navn: Artemisia vulgaris L.

Navn: cajeputolie

Botanisk navn/latinsk navn: Melaleuca leucadendron L.

Navn: carrotolie

Botanisk navn/latinsk navn: Daucus carota L.

Navn: cedertræsolie

Botanisk navn/latinsk navn: Juniperus mexicana

Navn: citronelleolie Java

Botanisk navn/latinsk navn: Cymbopogon nardus

Navn: citronolie italiensk koldpresset

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus limonum

Navn: citronolie terpenfri

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus limonum

Navn: cypresolie

Botanisk navn/latinsk navn: Cupressus sempervirens L.

Navn: dildfrøolie

Botanisk navn/latinsk navn: Anethum graveolens L.

Navn: elemiolie

Botanisk navn/latinsk navn: Canarium luzonicum

Navn: enebærolie

Botanisk navn/latinsk navn: juniperus communis L.

Navn: estragonolie

Botanisk navn/latinsk navn: Artemisia dracunculus L.

Navn: eukalyptusolie 80/85%

Botanisk navn/latinsk navn: Eucalyptus globulus L.

Navn: fennikelolie

Botanisk navn/latinsk navn: Foeniculum vulgare

Navn: fyrrenåleolie sibirisk

Botanisk navn/latinsk navn: Abies sibirica Pinaceeae

Navn: gaulterieolie (vintergrønt)

Botanisk navn/latinsk navn: Gaultheriae procumbens L.

Navn: geraniumolie

Botanisk navn/latinsk navn: Pelargonium graveolens (L)

Navn: grapefrugtolie

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus paradisi M.

Navn: ingefærolie

Botanisk navn/latinsk navn: Zingiber officinale Roscoe

Navn: kamferolie

Botanisk navn/latinsk navn: Cinnamomum camphora

Navn: kamilleolie blå (m. azulen)

Botanisk navn/latinsk navn: Matricaria Chamomilla

Navn: kamilleolie marokkansk

Botanisk navn/latinsk navn: Ormenis multicaulis

Navn: kanelolie Kassia

Botanisk navn/latinsk navn: Cinnamomum cassia blume (Nees)

Navn: kardemommeolie

Botanisk navn/latinsk navn: Elettaria cardamomum

Navn: kommenolie

Botanisk navn/latinsk navn: Carum carvi L.

Navn: korianderolie

Botanisk navn/latinsk navn: Coriandrum sativum L.

Navn: krusemynteolie

Botanisk navn/latinsk navn: Mentha spicata (L.)

Navn: kryddernellikeolie

Botanisk navn/latinsk navn: Eugenia carryophyllus

Navn: lavendelolie

Botanisk navn/latinsk navn: Lavandula angustifolia

Navn: lemongræsolie

Botanisk navn/latinsk navn: Cymbopogon flexuosus

Navn: lime oil koldpr.

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus aurantifolia

Navn: limonene

Botanisk navn/latinsk navn: -

Navn: mandarinolie

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus reticulata Blanco

Navn: melisseolie

Botanisk navn/latinsk navn: Cymbopogon nardus

Navn: muskatelsalvieolie

Botanisk navn/latinsk navn: Salvia sclarea L.

Navn: myrraolie

Botanisk navn/latinsk navn: Commiphora myrrha

Navn: nellikeolie (kryddernellikeolie)

Botanisk navn/latinsk navn: Eugenia carryophyllus

Navn: neroliolie bigarade (fransk)

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus aurantium L.

Navn: niaouliolie ni

Botanisk navn/latinsk navn: (Melaleuca viridiflora)

Navn: olibanumolie

Botanisk navn/latinsk navn: Boswellia carterii

Navn: origanumolie

Botanisk navn/latinsk navn: Origanum vulgare L.

Navn: patchouliolie

Botanisk navn/latinsk navn: Pogostemon cablin Labiatae

Navn: pebermynteolie

Botanisk navn/latinsk navn: Mentha piperita / arvensis

Navn: peberolie sort

Botanisk navn/latinsk navn: Piper nigrum L.

Navn: petitgrainolie

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus aurantium L.

Navn: pine-oil

Botanisk navn/latinsk navn: Pinus

Navn: poleiolie

Botanisk navn/latinsk navn: Mentha pulegium L.

Navn: pomeransskalolie bitter

Botanisk navn/latinsk navn: Citrus aurantium var. amara L.

Navn: rosmarinolie

Botanisk navn/latinsk navn: Rosmarinus officinalis L

Navn: røllikeolie

Botanisk navn/latinsk navn: Achillea millefolium L.

Navn: salvieolie

Botanisk navn/latinsk navn: Salvia Lavandulaefolia

Navn: sandeltræsolie vestindisk

Botanisk navn/latinsk navn: Amyris balsamifera L.

Navn: sandeltræsolie kunstig

Botanisk navn/latinsk navn: -

Navn: spearmint oil (krusemynteolie)

Botanisk navn/latinsk navn: Mentha spicata (L.)

Navn: stjerneanisolie

Botanisk navn/latinsk navn: Illicium verum

Navn: tea-tree olie

Botanisk navn/latinsk navn: Melaleuca alternifolia

Navn: terpentinolie vegetabilsk

Botanisk navn/latinsk navn: Pinus spp

Navn: thuyaolie

Botanisk navn/latinsk navn: Thuja occidentalis L.

Navn: timianolie

Botanisk navn/latinsk navn: Thymus vulgaris L.

Navn: verbenaolie of Grasse IFRA

Botanisk navn/latinsk navn: Verbena officinalis

Navn: vetivertolie

Botanisk navn/latinsk navn: Vetiveria zizanioides

Navn: vintergrøntolie (gaulterie)

Botanisk navn/latinsk navn: Gaultheriae procumbens L

Navn: vintergrøntolie ni (metylsalicylat)

Botanisk navn/latinsk navn: -

Navn: ylang-ylang olie

Botanisk navn/latinsk navn: Canaga odorata hook

Ring mig op

Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 45 81 57 31 eller udfyld formularen for at blive ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt